RGL FM

Colofon > Technische website-details

Inleiding

Op deze pagina stan technische details ofver de website van Radio Goeree Lokaal. Hierbij gaat het om de gebruikte technologie en wordt er ook nog ingegaan op browser-compatibiliteit.

Als de inhoud van deze pagina verder als Sanskriet overkomt, maar de site wel goed weergegeven wordt, dan mag deze pagina voor kennisgeving worden aangenomen.

Gebruikte standaarden

De site maakt gebruikt van de volgende standaarden:

Browser-compatibiliteit

Wij doen ons uiterste best om een website te maken die in alle browsers goed weergegeven wordt. Wij beperken ons dus ook niet tot één of twee browsers, maar werken naar de hierboven genoemde standaarden toe!

Get Firefox! Helaas zijn niet alle browsers in staat om bovengenoemde standaarden goed weer te geven. Indien u problemen ondervind met deze site dan kunt u het beste upgraden naar de laatste versie van de door u gebruikte browser. Mocht de browser waarmee deze site bekeken worden ouder zijn dan 5 jaar, dan is er een grote kans dat er een recentere versie beschikbaar is en kan men het beste upgraden naar een recentere versie van de gebruikte browser.

Deze site wordt getest onder diverse, zich aan de webstandaarden conformerende, browsers. Hiertot behoren onder andere Mozilla Firefox, Apple's Safari en Opera. Dat wil overigens niet zeggen dat de site in andere browsers niet correct weergegeven zou worden.

Mocht u met uw bestaande browser problemen ondervinden, dan adviseren wij u te upgraden naar Mozilla Firefox. Deze browser is in staat om de recente webstandaarden correct weer te geven.

Radio Goeree Lokaal
Postbus 157
3253 ZJ Ouddorp

Ether 105.6FM
Kabel 105.9FM

T (0187) 682630
F (0187) 684091
E redactie@rgl.nl