Hieronder vindt u de laatste berichten van de Stichting Omloop Goeree-Overflakkee

Route strand van Ouddorp

19-08-2008: LET OP: Mogelijk drijfzand op het strand van Ouddorp. In overleg met de reddingsbrigade is besloten om gewoon over het strand heen te gaan. Alleen het eerste stukje op het strand is kans op verzakking bij laag water direct aan de vloedlijn. Deze plaatsen worden aangegeven met borden en lint!

Het advies is dan ook om de breeklichtjes goed te volgen op het strand en niet te dicht langs de vloedlijn te lopen, maar meer onder de duinen. Als men verzakt kan dit tot maximaal 40 cm en dan direct contact met CPO opnemen (zie voor telefoonnummer uw uitgereikte routekaartje).

Inschrijven mogelijk tot vrijdag 15:30

17-08-2008: Inschrijven via de site van de omloop is nog mogelijk tot vrijdag 22-08-2008 12.00 uur. Vanaf donderdag 21-08-2008 is het niet meer mogelijk uw inschrijfgeld over te maken. U dient dan contant te betalen bij de start en kunt op het inschrijfformulier bij betalingswijze KAS invullen. De organisatie geeft verreweg de meeste voorkeur aan inschrijven middels onze site, aangezien we dan uw loperspasje vooraf kunnen klaarmaken.

Vrijdag 22-08-2008 vanaf 12.00 uur sluit de inschrijving via onze site en kunt u zich in principe alleen nog inschrijven in de starttent (vanaf 15.30 uur) op de Voorstraat te Ooltgensplaat tot maximaal 19.00 uur. Maar let wel op: VOL = VOL! Als we door onze loperspasjes heen zijn, dan kunt u niet meer inschrijven.

Inschrijven Kinder-Omloop

17-08-2008: Inschrijven via onze site voor de Kinderomloop is nog mogelijk tot vrijdag 22-08-2008 15.00 uur. Vanaf donderdag 21-08-2008 is het niet meer mogelijk het inschrijfgeld voor uw kind over te maken. U dient dan contant te betalen bij de start en kunt op het inschrijfformulier bij betalingswijze KAS invullen.

De organisatie geeft verreweg de meeste voorkeur aan inschrijven middels onze site, aangezien we dan het loperspasje van uw kind vooraf kunnen klaarmaken. Vrijdag 22-08-2008 vanaf 15.00 uur sluit de inschrijving via onze site en kunt u uw kind in principe alleen nog inschrijven in de starttent in Oude-Tonge of Galatheese Haven.

Vrijwilligers gezocht!

De Omlooporganisatie zoekt nog diverse vrijwilligers voor de komende Omloop. Te denken valt o.a. aan: inrichten grote posten (Ooltgensplaat, Stellendam en/of Herkingen), chauffeurs materiaalbusjes inclusief opbouwen kleine posten, bemanning Kinderomloopposten, een extra helper bij het bagagevervoer, motorrijders om ingezet te worden als verkeersregelaars.

Aanmelden kan via omloop@flakkee.net. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u dit eveneens via dit mailadres opvragen.

Zit er niets voor u bij, maar heeft u interesse om op een andere manier te helpen, mail ons dat dan, zodat wij met u contact kunnen opnemen om een geschikte plek binnen onze organisatie voor u te vinden.