Evenals vorig jaar zult u hier gedurende de omloop het laatste nieuws vinden. Uiteraard hoort u het meest recente nieuws en goede muziek via Radio Goeree Lokaal.

Hieronder vindt u de laatste berichten van de Stichting Omloop Goeree-Overflakkee

27-08-2009: Mededeling inschrijven

Vanaf donderdag 27 augustus is het niet meer mogelijk uw inschrijfgeld over te maken via de bank. Gaarne betalen bij het afhalen van uw startnummer in Ooltgensplaat of Port Zélande.

Vanaf vrijdagmiddag 28 augustus 12.00 uur is het niet meer mogelijk om in te schrijven via deze site. Voor de 110 en 35 km loop kan dit vanaf 15.30 bij de starttent in Ooltgensplaat. Voor de 55 km loop kan dit op zaterdagmorgen vanaf 06.00 uur op Port Zélande.

24-08-2009: Concert tijdens de 20e omloop

De Omloop Goeree-Overflakkee bestaat dit jaar 20 jaar en dit mede dankzij de enthousiaste steun van het publiek. Als dank hiervoor organiseert het Omloopbestuur een concert op vrijdagavond 28 augustus 2009 van 20.30 tot 23.00 uur. Omdat de Omloop naast het publiek haar bestaansrecht dankt aan de inzet van vele vrijwilligers, overheden en het bedrijfsleven en van die laatste Tieleman Keukens de Omloop al 20 jaar als hoofdsponsor steunt, vindt dit jubileumconcert plaats op het terrein van Tieleman Keukens aan de Korendreef te Middelharnis.

De route van de Omloop is zo aangepast dat de lopers tijdens het concert het evenemententerrein passeren. De toegang is gratis.

Programma:

Busvervoer 35 en 55 km tocht

Indien u hiervan gebruik wenst te maken opgave uiterlijk 21 augustus via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Verhoging inschrijfgeld per 10 augustus

Omdat gebleken is dat enkele potentiele lopers problemen hebben ondervonden met het inschrijven via het nieuwe inschrijfsysteem is besloten het inschrijfgeld niet per 1 augustus maar per 10 augustus te verhogen.

Indien u geen inschrijf-enveloppe heeft ontvangen kunt u de organisatie hiervan op de hoogte stellen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken