Evenals vorig jaar zult u hier gedurende de omloop het laatste nieuws vinden. Uiteraard hoort u het meest recente nieuws en goede muziek via Radio Goeree Lokaal.

Hieronder vindt u de laatste berichten van de Stichting Omloop Goeree-Overflakkee

De omloop is op zoek naar vrijwilligers

Oude-Tonge, 22 juni 2004

De voorbereidingen voor de Omloop van Goeree-Overflakkee 2004, die is gepland op 20 en 21 augustus a.s. zijn inmiddels van start gegaan. Voor de organisatie van deze tocht zijn wij afhankelijk van toestemming van diverse instanties, hulp van vele vrijwilligers en gebruik van diverse materialen.

De Omloop van Goeree-Overflakkee betreft een sponsorloop en het goede doel dat dit jaar aan de Omloop is verbonden is "Eiwitanalyse kan levens redden (proteomics)". Dit doel is mede gekozen in het kader van het 90 jarig bestaan van Dr. Daniël den Hoed Kliniek te Rotterdam.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen aan de Omloop. Met name zijn wij op zoek naar mensen die in het bezit zijn van een motor en behulpzaam willen zijn bij het verkeer regelen danwel koeriersdiensten willen verrichten. Uiteraard zijn ook die mensen welkom die een post willen bemensen.

Oproep speciale vrijwilliger die het bestuur adviserend wil versterken

Oude-Tonge, 3 augustus 2004.

De voorbereidingen voor de Omloop van Goeree-Overflakkee 2004, die is gepland op 20 en 21 augustus a.s. zijn inmiddels in volle gang. Voor de organisatie van deze tocht zijn wij afhankelijk van toestemming van diverse instanties, hulp van vele vrijwilligers en gebruik van diverse materialen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en geschikte kandidaat die de coördinatie van de medische hoek op zich zou willen nemen. Deze taak wordt nu nog uitgevoerd door Willem Rijpert maar na 10 jaar heeft hij te kennen gegeven na deze Omloop toch echt te willen stoppen.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Willem Rijpert, tel. 0187-612161.

Oproep voor muziek tijdens de 15e omloop

Oude-Tonge, 16 augustus 2004.

Het uur U van de Omloop van Goeree-Overflakkee nadert. Vrijdag de 20e is het weer zover, dan geeft Lee Towers het startschot voor deze 15e jubileumtocht. We verwachten weer veel publiek langs de route die de vele lopers aanmoedigen op weg naar de finish. Dit wordt door de lopers altijd zeer op prijs gesteld. Wat ook op prijs wordt gesteld is dat er muziek langs de route is. Gelukkig spelen de plaatselijke muziekverenigingen op sommige punten van de route. Maar na Middelharnis helaas niet meer.

Wij zouden het erg leuk vinden (en met ons de vele lopers) indien er spontaan mensen zouden zijn die met hun muziekinstrument langs de route de lopers aanmoedigen met een deuntje.