Evenals vorig jaar zult u hier gedurende de omloop het laatste nieuws vinden. Uiteraard hoort u het meest recente nieuws en goede muziek via Radio Goeree Lokaal.

Hieronder vindt u de laatste berichten van de Stichting Omloop Goeree-Overflakkee

NIEUW IN 2012 - Officiële Kennedymars

In 2012 bieden we de afstand van 80 kilometer aan, binnen 20 uur te lopen, volgens de gestrelde eisen aan een Kennedymars. Deze tocht start op vrijdagavond om 23 uur bij Tieleman Keukens en zaterdag finishen in Ooltgensplaat.

Naast de vertrouwde 110 kilometer bieden we ook dit jaar de mogelijkheid voor kortere afstanden. Als de 110 voor u of uw kennissen iets te ver is, bieden wij de onderstaande keuze van tochten:

Wijziging start 55 kilometer

Voor 2012 zijn wij genoodzaakt om de start van de 55 kilometer te verplaatsen naar een andere locatie. De start van de 55 kilometer is dit jaar dus niet op Port-Zélande. We hebben de start verplaatst naar de locatie waar we ook de post opbouwen voor de lopers die van het strand afkomen.

Start 55 kilometer loop is in 2012 bij Schuur Westhoeve in Ouddorp. Het startschot wordt gegeven om 7.00 op zaterdagmorgen.

Inschrijven omloop

Direct inschrijven via internet kan via deze link, of via de site www.dewandeltocht.nl en dan aan de linkerzijde kiezen voor inschrijven. En natuurlijk via het oude en vertrouwde adres www.omloop.com.